Tilmelding 2018

1. Medlem af Havkajakroerne

For at kunne deltage i Møn Rundt, skal man være medlem af Havkajakroerne.

Er du allerede medlem af Havkajakroerne, så spring til pkt. 2.

Er du ikke medlem af Havkajakroerne, så meld dig ind via nedestående link. Til prisen af 100 kr i oprettelsesgebyr og 250 i kontingent, hvor du får 3 årlige blade, med fede kajakrelaterede historier, mulighed for at deltage på Havkajakroernes træf, hvor du får uforglemmelige oplevelser, på steder, som du ikke vidste eksisterede i vores dejlige land, samt du vil møde søde, sjove og meget vidende mennesker, med den samme interesse som dig selv.

2. Tilmelding til Møn Rundt:

Prisen for at deltage i Møn Rundt er 400 kr., som indbetales på via Conventus på Havkajakroernes hjemmeside.

For de 400 kr., får du:
1. Deltagelse i Møn Rundt
2. 2 overnatninger på Camping Mønbroen i eget telt
3. Deltagelse i vores arrangement lørdag aften, hvor vi traditionen tro spiser Chilie Con Carne (vi laver selvfølgelig også en vegatar udgave, hvis der udtrykkes ønske om dette – skriv det i mailen).

Man medbringer selv drikkevarer til lørdag aften og skulle der være overskydende midler tilbage, så smider Møn Rundt nok også lidt vin og øl i puljen.

3. Ledsager(e):

Vil du gerne have ledsager med, så er du velkommen til det.

Det koster 220 kr. pr. deltager og for det får ledsageren overnatning på Campingplads Mønbroen samt mad til arrangementet om aftenen.

4. Betaling:

Deltagelse og ledsagere betales via:

Mad og drikke står du/I altså selv for fredag, i løbet af lørdagen, på nær lørdag aften, hvor vi sørger for Chilie Con/Sin Carne samt søndagen klar du også dig selv mht. mad. Campingplads Mønbroen modtager bestilling på morgenbrød, så ønsker du det, så henvend dig i Receptionen. Du kan nok ikke nå det lørdag morgen, men har du kone/kæreste/børn m.v. med, så kunne de måske være interesseret.