Møn Rundt Minitræf

Grundet Covid-19 aflyses årets løb rundt om Møn. Vi vender tilbage i 2021

Italienske anbefalinger om patientsikkerhed under COVID-19 ...

I 2018 tænkte vi, at det ville være fint at lave et minitræf udenom Møn Rundt. Årsagen var flere:

  1. Vi har tidligere haft et kortere løb, som siden er blevet efterspurgt – det kunne vi afvikle for minitræffets deltagere
  2. Medlemmer af Havkajakroerne har efterspurgt et mindre træf end Sommertræffet – ikke alle bryder sig om de store træf

Hos os er der ikke så langt fra tanke til handling og da vi har mange omkring os, som gerne ville hjælpe, så var det bare om at gå i gang.

Minitræffet afholdes i samme weekend, som Møn Rundt, dvs. den første weekend i juli. Til forskel fra Møn Rundt, så slutter træffet dog først om tirsdagen.

På træffet bestræber vi os på at afholde workshops á la:

  1. Begynderkajak, svarende til IPP1
  2. Begynderrul
  3. Positiv dovenskab – udnyt bølgerne mest muligt til egen fordel
  4. Rul for lidt mere erfarne
  5. Leg og balance
  6. Effektiv fremadroning
  7. Opfrisk din IPP2 eller IPP3 færdigheder
  8. Incident management for begyndere/let øvede

Workshops afholdes alle af entusiastiske medlemmer af Havkajkroerne og er på frivillig basis, så der skal ikke betales for at deltage i disse workshops. Vi kan ikke garantere at vi kan udbyde alle workshops hvert år og og nye workshops kan komme til, men vi vil gøre alt, hvad vi kan – går du selv med en worjshop i tankerne, som du godt kunne tænke dig at udbyde, så er du mere end velkommen til at udbyde workshoppen på minitræffet – skriv til moenrundt@gmail.com

Prisen var i 2019: 400 kr. Vi forsøger, at holde prisen så lav, som muligt. Prisstigning hos vores leverandører kan vi dog ikke forudsige.

Prisen dækker:

Overnatning fra fredag aften til tirsdag morgen – Vi skal forlade campingpladsen sidst på eftermiddagen tirsdag.

Badefaciliteter, hvor vi skal passe på ikke at bruge alt for meget varmt vand, da varmtvandsbeholderen ikke er så stor

Lørdag aften fejre vi vinderne fra Møn Rundt og Bøgø/Farø rundt, hvor vi spiser Chilie Con Carne (opskriften er fra den legendarisk Café Dan Turell. Er man vegetar, så skal man oplyse dette på moenrundt@gmail.com, så sikre vi en omgang Chilie Sin Carne.

Service og drikkevare medbringes til eget forbrug. Lørdag aften plejer at være voldsomt hyggelig. Vi klapper de sidste deltagere ind i målområdet, deler præmier ud (vi håber altid på at skaffe præmier fra lokale producenter/handlende). Aftenen slutter normalt inden kl. 00.00, da de fleste er trætte efter dagens roning.

Siden er under fortsat udarbejdelse